26 Re: Sta mislite o knjizi? Sub Jan 16, 2010 10:42 am
katy
Najbolja knjiga. Svasta se desava i stvarno je zanimljiva
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2
fanpire_1 ::Oprosti,ali ne slazem se sa nicim sto si napisala.....Meni je knjiga super i najbolja mi je u cijeloj sagi....
dRaMa.QuEeN ::Meni je to najgora knjiga u cijeloj sagi. Nekako kao da je Stefani nju pisala na silu samo da što prije završi. Ostalo je itekako puno pitanja i nerazrješenih problema. Da je bar dodala neki epilog i sve to nekako malo pojasnila i riješila barem neke stvari.
Užasno mi je glupo dapače jadno od Stefani šta je napravila od Edwarda. On kao neki mutavac. Bella može uskoćit u krevet s Jacobom on vjerovatno ne bi ništa napravio. "To je tvoja želja, ljubavi" eto to bi joj rekao. Jooo u tom trenutku sam se baš naživcirala. Ono kad je ponudio Jaobu da napravi Belli djeta, ma grozno.
Onda Bella. Istina je šta je rekla u 3. dijelu ona je sebična. Neke stvari stvarno ne razumjem i nekad stvarno mislim da ne zaslužuje tako dobrog dečkao kao Edward. Također očito Meyerica nije mogla tako povrijediti svoju Bellicu pa joj je dala dijete i još onu moć da iako je novorođena ne skaće na svakog čovjeka. To je tako debilno. Ona se očito nije mogla pomiriti s tim da će Bella biti krvoločna vampirica i još joj i djete da. Meni je Renesme totalno nepotrebna, moglo bi se sve desiti i bez nje i ne bi na kraju moralo biti one mutave "borbe" s Volturima čija je budučnost ostala neriješena. I Jacob i Nessie omg. Spojila je nespojivo. Ona je besmrta, a šta će on? I sam je rekao da nakon nekog vremena, kad se nauči kontrolirati oped će početi stariti. To mi nikako nije jasno. Šta će biti poslije, sele li se iz Forksa, šta rade...
U globalu ona me stvarno razočarala ovim romanom. Vjerovatno se i vršio pritisak na nju ali jbg. mogla te to bolje. Umjesto da je riješavala pitanja, ona je otvarala nova.
Idi na stranu : 1, 2
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu