Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
Edwardowa ::Meni je on ok.Ipak samo brine za Bellu.Jedino me nervira sto navija za Jacoba -.-
MartyCo ::Joj ne budite takvi...meni ga je zao...nije nikog nikad imao i odjednom mu dolazi cerka i smuva se sa vampirom i uskoro postanie i sama vampir...
Ne nisam to rekla...mislim da je cool sto je postala vampir...ali opet ocu je to najteze...zamisli sta bi bilo sa tvojim roditeljima da ti postanes vampir...a i nacin na koji Edward gleda Bellu...Charliju je tesko da to shvati...a Billi mu je drug...tako da je logicno da on navija za Jackoba...Katja Halle ::MartyCo ::Joj ne budite takvi...meni ga je zao...nije nikog nikad imao i odjednom mu dolazi cerka i smuva se sa vampirom i uskoro postanie i sama vampir...
iskreno, nikad nisam gledala iz tog ugla na stvar, ali stvarno.... i jos kada se setim kada je rekao beli da on nikada ne bi odustao, ako ona bi ona nestala.... onda mi je stvarno krivo zbog njega....
ali ipak navijam za belu da postane vampir
Axa upravu sii...*Bella Swan* ::Meni je on super..najludji lik u celoj prici..dobro jedan od najludjih..mnoooogo ga gotivim..
Idi na stranu : 1, 2, 3
» Transilvanija » Krvne veze » Portreti » The Twilight saga » Humans » Charlie Swan
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu