1. Što se tiče Evro Giuntia ne znam ništa, to je Taca uvela i mislila sam da će ona i dalje postavljati aktuelne knjige itd. A i mislim da je to jedan način da im se zahvalimo jer su pristali da sponzorišu iduće takmičenje. Uglavnom vidjećemo još šta ćemo kada Taca dođe.
Što se tiče članskih karti prijedlog je na mjestu. To je vodila Adelisa i ne znam ko će sad preuzeti ali po meni to uopšte nije potrebno, mada i to ćemo razmotriti.
2. Hvala za ovo prvo, a što se tiče ovog drugog - ispravila sam. Čak je i tvoja tema imala puno tačkica xP
3. Znam znam :/ To ćemo promijeniti u što kraćem roku. Upravo sam vidjela temu koja je zaključana jako davno i tek sad sam je poslala u kantu. Baš je zapušten taj dio tako da ćemo sigurno 'čistiti'. A za te kratke postove ne znam šta bih rekla, to se podrazumijeva kao spam i svaki novi post koji je takav obrišem. A stare ne mogu brisati jer ih ima mnoštvo. I ne možemo natjerati članove da pišu ako oni to ne žele, to je činjenica.
4. Srediću te nepotrebne teme kad budem imala vremena, a mislim da nema potrebe da se stavlja ko tumači lika jer se tu ne raspravlja o glumcima neko isključivo likovima u filmu. Da je potreban prevod - tačno, ali mislim da niko nema dovoljno vremena za to, no razmotrićemo.
5. Takmičenja - kad budeš imala ideju kako ih aktivirati, javi
Anketa je bilo i mnogo više. Skoro smo kantirali oko 3 strane anketa, međutim to su bile one sa manje postova. Uskoro ćemo i ostatak, to već razmatramo.
6. Da, i hoćemo
7. Promijenila sam svašta. To me oduvijek kopkalo i eto hvala Bogu tvoj komentar me natjerao da promijenim
8. Hoćemo, ali večeras više ne mogu, ovo prethodno radim već dosta dugo
9. E za to ne znam, mislili smo da to možda tjera članove da kucaju. Razmisliću ali mislim da će ostati.
10. Ali šta drugo očekivati kad je sve o Twilightu već davno rečeno i sve diskusije su već davno iscrpljene.
I meni je to glupo ali članovima se sviđa i to je dobro, jer je prije igrica bila ajmo reći apsolutno neaktivna. Kad se idući put bude renovirala ukinućemo to, ali ovako će ostati još neko vrijeme jer bi pogotovo bilo glupo da im sad prekinemo radnju.
11. Zato se i nalazi u off dijelu jer ne pripada tematici, tako da će to ostati, inače bi off dio bile samo igrice.
Većina stvari i jeste na srpskom ali ne vidim zbog čega bi apsolutno sve moralo biti? Nešto možda ljepše zvuči na engleskom, a u svakom slučaju takvih naziva nema mnogo. Neke sam i promijenila (nazive tema) a i takođe Twilight world sam preimenovala u Sumrak svet (ekavica jer je čitav forum na ekavici).
Micy je još prije nekoliko dana napominjala da će mijenjati nazive tema svukuda, baš zbog tih interpunkcijskih znakova (čitaj viška njih). Međutim sad nema interneta, a ja sam prebukirana, iako kad naiđem na nešto onda i izmijenim.
I kao što sam već rekla, ne može se očekivati da aktivnost u glavnom dijelu foruma bude kao i prije. Prije je Twilight bio aktuelan, najaktuelniji i svi su jedva čekali da nametnu svoje mišljenje i da pričaju o tome koliko ga vole. Njegovo vrijeme je prošlo i sada se većina zanima za nešto drugo, kao što je npr. TVD. Nadajmo se da će se svi opet zainteresovati kad izađe Praskozorje.
Hvala ti