Pa sve su iznimno tuzne.I mislim da tu bas nema pravog odabira....
Carliese je najstariji od Cullenovih i njegova prica je inzvaredna!Kad sam je citala u sumraku zamalo sam zaplakala,puna je emocija i jako je zanimljiva.Na koji nacin on postaje vampir,bijezanje u planine,pronalazenje humanijeg puta,i prenosenje na svoju novu obitelj.
Esme ima također tuznu pricu.Izgubila je dijete i bacila se s litice.Ne mogu se zamisliti na njenoj poziciji...
Edwarda mi je jako zao....Imao je oca i majku,koji su umrli,a njega je samo cekao taj trenutak.I zamislite dođe neki lik i pretvori vas u vampira,stravicno.
Rosalie ima najtuzniju pricu.Ono sto joj je zarucnik napravio je uzasno i nitko to nebi mogao proci,i pretvorila se u vampira sto mrzi,ali mi je drago sto se osvetila.
Emmett po meni ima najmanje tuznu pricu.On je skoro umro i dosla je ljubav njegovog zivota i spasila ga.
Alice ima zanimljivu i tuznu pricu,i ja glasam za nju.Ona je zivila u ludnici i nikad nije vidila svijetlo,sto je strasno tuzno,sto su ljudi bili sposobni napraviti....I tu je slicna prica kao i s Edom i Bellom,bila je zaljubljena u vampira i spasio ju je od Jamesa pretvorivsi je u vampira.
Jasper i Maria koja ga je iskoristavala za borbe između vampira i ubijanje novorođenih,jako dirljivo.
Bella po meni ima cak sretnu pricu koja budi suze u meni,roditi djete vampira,i sve sto je prosla ranije i poslje u svom smrtnom i bezsmrtnom zivotu.
Ja glasam za Alice.