Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
Potpuno Se Slažem!!!Ja Sam u Team Alice...She Is The best!!!Love her!!!lilen ::OBOZAVAM JE NE MOGU DA ZAMISLIM BOLJU OSOBU OD NJE MADA JE MALO U 4 DELU BILA DRUGACIJA JA JE POTPUNO RAZUMEM ONA JE VOLELA BELLU I NIJE ZELALA DA ONA PATI PA JE IMALA GLAVOBOLJE...
Poslednji izmenio MartyCo dana Čet Avg 12, 2010 10:19 am, izmenjeno ukupno 1 puta
i ja se toga bojim! bella se za pomoc kad je svatila da je trudna obratila rose, jer je rosalie htjela nessie kao i bella a ostali nisu jer su smatrali da ce renesme ubiti bellu pa zato nije s alice nekako kontaktirala kao prije ,meni ce biti užasno žao ako alice bude totalno sporedna mislim pa ipak je to aliceNesi ::super je likusha xDD]
zao mi je sto je u braking down sporedni lik kao edvard u new moonu...
verovtno ce u filmu biti sao pet-ses njenih scena...alu nadajmo se da nece ; )
Da to bi bilo grozno...nadam se da nece...alice_maria ::i ja se toga bojim! bella se za pomoc kad je svatila da je trudna obratila rose, jer je rosalie htjela nessie kao i bella a ostali nisu jer su smatrali da ce renesme ubiti bellu pa zato nije s alice nekako kontaktirala kao prije ,meni ce biti užasno žao ako alice bude totalno sporedna mislim pa ipak je to aliceNesi ::super je likusha xDD]
zao mi je sto je u braking down sporedni lik kao edvard u new moonu...
verovtno ce u filmu biti sao pet-ses njenih scena...alu nadajmo se da nece ; )
TEAM ALICE RULZ!
alice_maria ::ma ona nije luda vec OPIČENAAAAA!
Potpuno...ona je the best...obozavam je...i imam i novi potpis,vidis???TEAM ALICE FOREVER!!!*Bella Swan* ::alice_maria ::ma ona nije luda vec OPIČENAAAAA!
axa..100%
MartyCo ::Potpuno...ona je the best...obozavam je...i imam i novi potpis,vidis???TEAM ALICE FOREVER!!!*Bella Swan* ::alice_maria ::ma ona nije luda vec OPIČENAAAAA!
axa..100%
Sama...imam jedan svoj forum pa sam za njega sve pravila pa sam se setila i da napravim potpis...ako hoces mogu da ti napravim sa nekim likom iz twilighta...a sto se tice Joa Jonasa i Ashley,taj moronski debil,samo ce da je otkaci...kako me nervira,on je nekom sladak...jadna Ash...alice_maria ::MartyCo ::Potpuno...ona je the best...obozavam je...i imam i novi potpis,vidis???TEAM ALICE FOREVER!!!*Bella Swan* ::alice_maria ::ma ona nije luda vec OPIČENAAAAA!
axa..100%
ajme potpis je premrak baš mi se sviđa
ko ti ga je napravio ili si ga sama?
Idi na stranu : 1, 2, 3
» Transilvanija » Krvne veze » Portreti » The Twilight saga » Vampires » Olympic coven - Cullens » Alice Cullen
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu