Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Emma Cullen ::Ja se ne zaluđujem sa njim ja ga prosto obožavam i uvek će tako biti...
To je muško mišljenje normalno da veruje kako nije dobar kad je on vampir čudovište i želi joj nešto bolje od sebe...Želi joj budućnost koju ne bi imala pored njega...
Jeste joj drug ne bi je povredio jer je voli, a šta bi sa Semom i Emili on nju voli pa šta joj uradi?I sad kao samo Ed komanduje, a nije tačno i Jacob radi isto...I na kraju koliko se sećam Ed je popustio...
Kako da mu padne napamet kad nije ni znao da može imati dete?Nije je hteo jer se plašio za Bellu i mislio kako je on kriv što u njoj raste nešto slično njemu, ali instinkt je proradio kad je čuo njene misli...
agreeEmma Cullen ::Ja se ne zaluđujem sa njim ja ga prosto obožavam i uvek će tako biti...
To je muško mišljenje normalno da veruje kako nije dobar kad je on vampir čudovište i želi joj nešto bolje od sebe...Želi joj budućnost koju ne bi imala pored njega...
Jeste joj drug ne bi je povredio jer je voli, a šta bi sa Semom i Emili on nju voli pa šta joj uradi?I sad kao samo Ed komanduje, a nije tačno i Jacob radi isto...I na kraju koliko se sećam Ed je popustio...
Kako da mu padne napamet kad nije ni znao da može imati dete?Nije je hteo jer se plašio za Bellu i mislio kako je on kriv što u njoj raste nešto slično njemu, ali instinkt je proradio kad je čuo njene misli...
Hah...me too xD^^Miss.Lautner^^ ::U prvom dijelu ga obozvaam^^
Ali u druga dva ga mrziim^^
Ja isto tako mislimAnchy44 ::Prilicno je savrsen, jedino sto mi se kod njega ne svidja jeste to sto je malo ljubomoran i previse zastitnicki nastrojen. Svidja mi se sto je inteligentan,romantican,nezan,pazljiv,veran....
fanpire_1 ::Ja isto tako mislimAnchy44 ::Prilicno je savrsen, jedino sto mi se kod njega ne svidja jeste to sto je malo ljubomoran i previse zastitnicki nastrojen. Svidja mi se sto je inteligentan,romantican,nezan,pazljiv,veran....
Edwardowa ::On je savrsenstvo bez mane :heart1: Niko do sada nije smislio lika kao sto je Edward.Totalno je drugaciji i predivan je.Vecina je do sada smatrala vampire necim odvratnim i mrzela ih,a sada ceo svet ludi za njima,a pogotovo za Edwardom.
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
» Transilvanija » Krvne veze » Portreti » The Twilight saga » Vampires » Olympic coven - Cullens » Edward Cullen
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu