Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
I ja isto.Anchy44 ::Mnogo je slatka i ima super moc. Jako je pametna. Jedva cekam da je vidim u BD-u.
Iskreno, u početku mi se stvarno sviđala ideja da Bella ipak rodi dijete.
Ali kad sam čitala dalje stvarno više nije imalo smisla. Ko prvo, uopće u bilo kojem prijašnjem dijelu knjige nije bilo moguće, niti poželjno, da Bella ima dijete, barem ne sa Edwardom. I onda me šokiralo kad sam saznala da je trudna. I malo mi je bilo čudno, kako on može proizvest spermu, ako se ne može znojiti ili plakati. Ko drugo, smatram da je Stephanie bila pod nekim pritiskom da što prije završi knjigu, te ju je odlučila završiti sa, po meni, prehepi endingom.
Odjednom Bella ima dijete, ona je vampirica i još se u to dijete, koje ispadne savršeno i besmrtno, utisne Jacob, koji je kao jadan ostao bez svoje voljene Belle, te i on ima svoj prisilan, ali sretan kraj.
O Renesmee nemam neko posebno mišljenje. Smatram da će joj u životu biti otprilike isto kao i ostatku Cullena. Vječno će biti mlada, ali uz to će dobiti i sve ono što već Cullenovi imaju - stalno seljakanje od mjesta do mjesta, na neki način skrivanje od ljudi i povezivanja sa njima. Smatram da će možda biti u mogućnosti dobiti dijete, ali onda bi to dijete stvarno bilo čudovište, pogotovo kad je spoj čovjeka-vampira i vukodlaka, takvo da si to ne želim ni zamisliti. Ali bit će joj lakše jer će uvijek imati Jakea. Možda ju on nije odabrao, ali to je tako s utiskivanjem. Mislim da bi im moglo biti lijepo, koliko god da mi je takva veza, zbog utiskivanja, na neki način prisilna i više nužna, nego poželjna od bilo čije strane.
I smatram da Edwardovoj i Bellinoj ljubavi nije trebala nikakva potvrda, mislim da smo dovoljno shvatili kolika je njihova ljubav u prijašnjim knjigama. Meni bi bilo dovoljno da netko želi odbaciti svoju obitelj i prijatelje ( kao što je to uostalom učinila Bella ) da bi mogao biti sa mnom, za jedan životni vijek, ili kao u njihovom slučaju, za vječnost. A vječnost je puno duža, i mislim da njihova ljubav mora biti stvarno jaka, kada su se odlučili na takav potez. Renesmee je po meni čista slučajnost, nikakav dokaz, čisto nešto što se neočekivano desilo, a zaokružilo je samo tu sanjariju o obitelji ( koju je Bella također odbacila udavši se ) .
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
» Transilvanija » Krvne veze » Portreti » The Twilight saga » Vampires » Olympic coven - Cullens » Renesmee Carlie Cullen
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu